Ξυλοδαρμός στο μετρό: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια, ήταν η κακιά στιγμή»

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» ανέφερε ο πατέρας των ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο Μετρό.

Μιλώντας για το περιστατικό στην τηλεόραση του ALPHA, ο πατέρας των δύο παιδιών αρνήθηκε ότι εμπλέκονταν σε συμμορίες. «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» σημειώνει.

«Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα έλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα» προσθέτει, σημειώνοντας «εγώ τα ρώτησα για αυτό».

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται» δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε».

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα και τα πτυχία αγγλικών των παιδιών του για να δείξει το ποιόν τους.

«Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».

-Ad-