Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας: Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Από την Τροχαία, παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, κατά μήκος των διαδρομών των πορειών, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων – πορειών σήμερα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας.

Οι θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Οι συγκεντρώσεις-πορείες ξεκινούν από τις 10:30 με συνδικάτα των ΟΤΑ στην Πλατεία Βάθη, στις 11:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στις 12:00 στα Προπύλαια φοιτητικοί σύλλογοι, στις 17:00 στην Πλατεία Συντάγματος ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ και στις 18:30 το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια.

powered by Rubicon Project
Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Από την Τροχαία, παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, κατά μήκος των διαδρομών των πορειών, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.