Κύπρος: Μάχη στη ΜΕΘ δίνει βρέφος 22 μηνών που έπαθε ηλεκτροπληξία – Το βρήκε η μητέρα του αναίσθητο στο σαλόνι

Σοκ προκαλεί το ατύχημα ενός βρέφους 22 μηνών, στη Λεμεσό της Κύπρου, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία στο σαλόνι το σπιτιού του και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και το sigmalive.com, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί σήμερα (07.06.2024), όταν η μητέρα του βρέφους έκανε δουλειές στο σπίτι. Η 37χρονη εντόπισε το 22 μηνών παιδάκι αναίσθητο δίπλα στην ηλεκτρική της σκούπα η οποία ήταν συνδεδεμένη με την πρίζα.

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Το μωρό δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή αφού μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών επανήλθε και διασωληνώθηκε.

Η κατάσταση του παιδιού είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη μεταφορά του με τη συνοδεία τη συνοδεία Αστυνομίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο σαλόνι του σπιτιού όπου συνέβη το περιστατικό έφτασαν αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.