Κυψέλη: «Έλα εδώ να πούμε τα νέα μας» – Η παγίδα θανάτου που έστησαν τα δύο αδέλφια στον 28χρονο

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του 28χρονου από τα δύο ξαδέρφια του.

«Έλα εδώ να πούμε τα νέα μας», φέρεται σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να είπαν τα δύο αδέλφια στον ξάδερφό τους για να έρθει στην Κυψέλη και να τους συναντήσει. Τα δύο αδέλφια διαμένουν στην Ελλάδα και είχαν μάθει από την οικογένεια τους ότι ο ξάδερφος τους είχε φτάσει στην Ελλάδα την ίδια μέρα.

Όπως μάλιστα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς, ο 28χρονος τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο παρελθόν, κάτι που δεν είχαν ξεχάσει. Μάλιστα, όταν του έστησαν παγίδα θανάτου στην συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων φέρονται να του θύμισαν την κακοποίηση τους με εκείνον να απαντά: «Ελάτε τώρα, ήμασταν παιδιά».

Ακολούθησαν στιγμές τρόμου για τον 28χρονο με τα δύο αδέλφια να τον κυνηγούν στη μέση του δρόμου, τον 17χρονο να του καταφέρνει τη χαριστική μαχαιριά στον λαιμό και το θύμα να τρέχει γεμάτο αίματα στην Πατησίων.

Μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο στην Κυψέλη την ώρα που δολοφονήθηκε ο 28χρονος από τα δύο ξαδέλφια του μίλησε στο Newsbomb.gr και περιέγραψε τα όσα δραματικά είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του.

«Ήρθε ο άνθρωπος μαχαιρωμένος τρέχοντας σαν να μην είχε καταλάβει τίποτα και έπεσε κάτω. Το αίμα κυλούσε συνεχόμενα. Υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο λόγω ενός τροχαίου που είχε συμβεί νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η ΕΟΚ όρισε την ίδια ΚΕΔ μετά από έκτακτο ΔΣ πριν το πρώτο τζάμπολ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Κώστας Παπαζάχος για το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο σεισμικών δονήσεων στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Λιβύη: Απόπειρα δολοφονίας του Υπουργού Επικρατείας Αντέλ Τζομάα – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Αναφορές ότι ένοπλος έφηβος απείλησε μαθήτρια – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ασφαλές το κορίτσι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εταιρείες προειδοποιούν για μεγαλύτερες δυσκολίες, εάν οι δασμολογικές απειλές του Τραμπ κλιμακωθούν
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εκτροχιασμός εμπορικού τρένου στο Πολύκαστρο – Δεν σημειώθηκε τραυματισμός, κλειστή για περίπου δυο μήνες θα παραμείνει η γραμμή
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τρίκαλα: Καταγγελία ζευγαριού για κρυφή κάμερα σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Μεταβολή της κατηγορίας και μείωση της ποινής για την 42χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της
12 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Δημάκης: «Ήταν πολλές ώρες νεκρός, βρέθηκε σε ακαμψία»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Ο δρόμος της Σερβίας προς την ένταξη είναι το κράτος δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025