Κυψέλη: «Έσπαγε τα δάχτυλα του Ανδρέα» – Η σοκαριστική κατάθεση της αδερφής του 7χρονου

Αποτροπιασμό προκαλεί η κατάθεση της αδερφής του 7χρονου Ανδρέα που δολοφονήθηκε στη Κυψέλη, καθώς επιβεβαιώνει όσα ειπώθηκαν για την κακοποίηση του παιδιού από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το παιδί που βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια, φέρεται να είπε ότι είδε τον 33χρονο να σπάει με εργαλείο -σαν τανάλια- τα δάχτυλα του αδερφού της. Παράλληλα, τόνισε πως αρκετές φορές έμενε όρθιος σαν τιμωρία, ενώ τον χτυπούσε ο 33χρονος, πρακτική που εφαρμόστηκε και στην ίδια, μέχρι να απομακρυνθεί από την οικογένεια.

«Ο 33χρονος κατηγορούμενος χτυπούσε τον Ανδρέα, τον ανάγκαζε να κάθεται όρθιος στις γωνιές του σπιτιού, του απαγόρευε τη σίτιση και στις περιπτώσεις που λόγω πείνας έπαιρνε φαγητό από την κουζίνα τον ξαναχτυπούσε. Ο 33χρονος με τη χρήση σιδερένιου εργαλείου “έσπαγε” τα δάχτυλα του αδελφού μου», φέρεται να είπε το κορίτσι που σήμερα είναι 14 ετών.

«Ο σύντροφος της μάνας μου με έβαζε να κάθομαι πολλές ώρες όρθια αλλά και γονατιστή ως τιμωρία»,συμπλήρωσε στη συνέχεια, σύμφωνα με το δελτίο του Mega.

«Πίεζε με τανάλια τα δάχτυλα του Ανδρέα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» η 29χρονη φέρεται να παραδέχτηκε πως νόμιζε ότι ήταν «μία μέρα σαν όλες τις άλλες», η μέρα που δολοφονήθηκε ο Ανδρέας.

Πληροφορίες που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ανέφεραν πως η γυναίκα ομολόγησε ότι άφηναν χωρίς φαΐ το παιδί, στο οποίο έδιναν μόνο νερό, ενώ ο 33χρονος φέρεται να πίεζε με τανάλια τα δάχτυλα του 7χρονου για τιμωρία.

«Μου είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο»

Το δελτίο ειδήσεων του OPEN αποκάλυψε ένα μέρος από τις απολογίες των δύο κατηγορούμενων στο ανθρωποκτονιών.

Αρχικά, ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε μονωτική ταινία για να φιμώσει το στόμα του Ανδρέα, ενώ άργησε να καταβάλλει, πως το παιδί δεν είναι καλά.

Χαρακτηριστικά, φέρεται να είπε, σύμφωνα με το δελτίο, ότι «μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου για αυτό και είχα τα εργαλεία. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει τότε θα τη βγάλω. Αμέσως πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα. Δεν θεωρώ ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».

Επίσης, το δελτίο του OPEN αποκάλυψε και όσα κατέθεσε η 29χρονη, η οποία σημείωσε πως νόσησε από κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να μην ενδιαφερθεί για το μέλλον του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως «είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα το Μάριο για τον Αντρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα. Μετά από δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μου είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μία εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Μετά όμως δεν την ξαναείδα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο πάπας Φραγκίσκος – Αντιμετωπίζει ήπια νεφρική ανεπάρκεια
24 Φεβρουαρίου, 2025
Χυδαίο παραλήρημα Ψαριανού για Καρυστιανού: Νεκρόφιλη μοιρολογίστρα, εκφράζει τα συμφέροντα της… Ρωσίας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η οικογένεια του 21χρονου αγνοούμενου στα Χανιά συνεχίζει τις έρευνες με δικά της έξοδα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ασθενής στην Πάτρα το έσκασε από το νοσοκομείο και τον αναζητά η αστυνομία
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη 32χρονος στο Ρέθυμνο: Κατηγορείται ότι έκλεβε οικοδομικά υλικά – Στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και γεννήτρια
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Καθαρή νίκη των Χριστιανοδημοκρατών – Προς συνασπισμό CDU/CSU – SPD
24 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον υπεύθυνο του μπαρ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Δικαστικοί λειτουργοί καθυστέρησαν να δώσουν έγκριση να ανοίξει ο ιατρικός φάκελός του – Τη Δευτέρα οι καταθέσεις των γονιών του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Είναι μια καλογραμμένη επιστημονική φαντασία», λέει ο πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσης για το πόρισμα της Hellenic Train
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Τρακάρει το τρένο ξανά στο μυαλό μου και δεν προλαβαίνω» – Συγκλονίζει φοιτητής δύο χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη
24 Φεβρουαρίου, 2025