Κυψέλη: Για το θάνατο άλλων επτά αδέσποτων ζώων ερευνάται ο 47χρονος που σκότωσε τον σκύλο του – Αποδοκιμάστηκε έξω από τα δικαστήρια

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε σήμερα ο 47χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον σκύλο του στην Κυψέλη με πλήθος κόσμου να τον αποδοκιμάζει έξω από τα δικαστήρια. Η αστυνομία παράλληλα ερευνά της δράση του άνδρα που καταγράφηκε σε βίντεο να επιτίθεται και να μαχαιρώνει βάναυσα το σκυλάκι του στη μέση του δρόμου και για άλλες θανατώσεις ζώων.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος απολογείται για το κακούργημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς. Την αστυνομία κάλεσε γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας της φρικτής πράξης του 47χρονου. Από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν μέλη φιλοζωικών οργανώσεων που αποδοκίμασαν τον 47χρονο κατηγορούμενο, ενώ ήδη οι δικηγόροι τους έχουν δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονιά του δράστη ο 47χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν και τα περιστατικά θανάτωσης επτά αδέσποτων γατών στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ηλεία: Καθηγήτριες καταγγέλλουν εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Η κυβέρνηση είναι ένοχη και παίζει τα ρέστα της για να σωθεί
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αίγυπτος προς Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα μείνουν στη γη τους»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα Τέμπη: «Αισθανόμαστε βαρύ το χρέος που πέφτει στους ώμους μας»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρχίζει η δίκη του μεγαλογαιοκτήμονα στον Βόλο που βίασε 11χρονο κορίτσι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αγωνία για τον 27χρονο που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στην Κρήτη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσελέντης: Μπορεί να κάνει σεισμό 6 Ρίχτερ στη Σαντορίνη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Παπαζάχος για σεισμούς στη Σαντορίνη: Δεν θα ησυχάσουμε εύκολα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ
12 Φεβρουαρίου, 2025