Κυρ. Βελόπουλος: Απέλαση σε όλους που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα

Πολιτική
Κυρ. Βελόπουλος: Απέλαση σε όλους που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα
Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, 14:24

Το τελωνείο στις Καστανιές επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι «αν γινόταν το τείχος δεν θα υπήρχε αυτή η εικόνα» και πρόσθεσε πως θα πρέπει να υπάρξει «απέλαση σε όλους που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα».

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση την ελληνική, όχι τη Νέα Δημοκρατία γιατί είναι μια δύσκολη στιγμή. Θα στηρίξουμε την όποια κυβέρνηση αρκεί να ακούει, γιατί δεν ακούει. Αυτό είναι το πρόβλημα. Έπρεπε να γίνει το τείχος εδώ και πάρα πολύ καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Σημείωσε, δε, ότι «όλοι οι πολιτικοί έπρεπε να είναι εδώ σήμερα και όχι να πετάνε αετό» και προσέθεσε: «Δυστυχώς οι πολιτικοί θα έρθουν αύριο, μεθαύριο- κι αν θα έρθουν. Αυτό είναι μείζον θέμα για μένα. Δείχνει την έλλειψη πολιτικής βούλησης. Έπρεπε όλοι, με εντολή του πρωθυπουργού ή παραίνεση, να είμαστε εδώ».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι μήνυμα θα έστελνε στους μετανάστες που είναι απέναντι και προσδοκούν να μπουν στα ελληνικά εδάφη, ο κ. Βελόπουλος τόνισε: «Μετανάστης είναι αυτός που πάει στο προξενείο μου, στην Κωνσταντινούπολη, και λέει θέλω να πάω στην Ελλάδα με χαρτιά. Δεν είναι μετανάστης αυτός που δεν έχει χαρτιά. Αυτός που επιχειρεί να μπει παράνομα σε μια χώρα είναι λαθρομετανάστης».

-Ad-