Κυριακή του Θωμά: Τι είναι ανοιχτό σήμερα – Ποιον κωδικό στέλνουμε στο 13033

Εκτός από τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο, σημειώνεται ότι δικαίωμα λειτουργίας σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ).

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου τα καταστήματα, εν μέσω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Μαΐου και λήγουν το Σάββατο 15 Μαΐου.

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ημερολογιακά η πρώτη Κυριακή ήταν η Κυριακή του Πάσχα.

Ανοιχτά μπορούν να είναι κομμωτήρια, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και καταστήματα τροφίμων.

Σχετικά με το ωράριο λειτουργίας, των σούπερ μάρκετ και των υπόλοιπων καταστημάτων, θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 18:00.

Τι ισχύει με τα SMS

Για σούπερ μάρκετ

Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.Για τα εμπορικά καταστήματα

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.

Για τα κομμωτήρια

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.