Κυριακό, τι άλλαξε;

Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις θέσεις των Γενικών Γραμματέων, ήταν και εκείνο του Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Ποιος, όμως, είναι ο κ. Τσουβάλας και γιατί θεωρείται έκπληξη η τοποθέτησή του, στη θέση του ΓΓ Δημόσιας Τάξης; Ήταν αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας την εποχή που συνέβη η τραγωδία στο Μάτι.

Τότε, η ΝΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή. Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ».

Με τη λέξη «υπερήφανοι», η ΝΔ φωτογράφιζε τον κ. Τσουβάλα, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η Αστυνομία την υπόθεση στο Μάτι.

Και η απορία είναι απλή: Τι άλλαξε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα σε 11 μήνες, ώστε να… επανεκτιμήσει τις ικανότητές του;

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ηγουμενίτσα: Οδηγός φορτηγού έκρυβε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
27 Ιανουαρίου, 2025
Συναγερμός στη Νίκαια για την εξαφάνιση 24χρονου
27 Ιανουαρίου, 2025
Τσιάρας: Να συσταθεί ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλοβοηθείας που θα αποζημιώνει τους αγρότες από τις φυσικές καταστροφές
27 Ιανουαρίου, 2025
Ηλεία: Πέθανε λίγες ημέρες μετά την αδερφή της
27 Ιανουαρίου, 2025
Κηδεία Δομάζου: Ράγισε καρδιές η κόρη του
27 Ιανουαρίου, 2025
Προφυλακίστηκε ο 39χρονος μετά την απολογία του για τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο
27 Ιανουαρίου, 2025
Υπουργείο Οικονομικών: Μη στέκεστε σε φήμες και όσους υπόσχονται «λεφτόδεντρα»
27 Ιανουαρίου, 2025
Κακοποίηση παιδιού στην Κρήτη: «Οι γιατροί το άφησαν στον Θεό, σήκωσαν τα χέρια»
27 Ιανουαρίου, 2025
Λεωφορείο προσέκρουσε σε φανάρι στη Μεσογείων
27 Ιανουαρίου, 2025
Δύο συλλήψεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση στους Θρακομακεδόνες
27 Ιανουαρίου, 2025