Λάκης Γαβαλάς για παιδεραστές: Πρέπει να τους πετροβολήσουν, να τους σέρνουν και να τους ξεσκίσουν τις σάρκες

Χωρίς ενδοιασμούς μίλησε για την τιμωρία που θεωρεί σωστή για τους παιδεραστές ο Λάκης Γαβαλάς.

Μιλώντας πρόσφατα στο Art FMο κ. Γαβαλάς είπε με αφορμή την υπόθεση ασέλγειας του ιερέα στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του: «Έχω κάνει φυλακή. […] Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα για τους παιδεραστές, πρέπει να στηθούν στην πλατεία, να τους πετροβολήσουν, να τους σέρνουν και να τους ξεσκίσουν τις σάρκες, ότι έχουν πάνω τους. Έτσι να πεθάνουν. Η θανατική ποινή με μια αγχόνη, με ένα χάπι δεν μου λέει τίποτα. Δεν είναι τιμωρία δυστυχώς.»

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε και για πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Ο Γιώργος Λιάγκας λέει κάποιες φορές ασυνάρτητα πράγματα. Τον παίρνουν στην τηλεόραση γιατί πουλάνε σε μια μάζα κόσμου οι οποίοι είναι μεταξύ του τηγανίζω έναν κεφτέ και ακούω και κάποιον που λέει δυο κουτσομπολιά και είμαστε μια χαρά! Αγαπώ τους κεφτέδες, τηγανίζω και εγώ, αλλά όχι στο σπίτι μου γιατί μυρίζει» είπε.

Για το GNTM2 και τον Άγγελο Μπράτη είπε: «Είναι ταλαντούχος. Ο Άγγελος Μπράτης είναι πολύ ικανός σε άλλα πράγματα, είναι αδικημένος, δεν είναι τηλεοπτικός. Αν θα φύγει από αυτό το πράγμα θα αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά του. Είναι καταπληκτικός σχεδιαστής».

Για τον Μιχάλη Ασλάνη είπε: «Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος ο Μιχάλης Ασλάνης. Δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του […] Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία, εγώ ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν. Είναι τρόπος ζωής μου»