Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που την έπνιξε ο σύζυγός της! (pics)

Ακόμη μία γυναικοκτονία σοκάρει την Ελλάδα, με θύμα αυτή τη φορά μια 36χρονη γυναίκα την οποία έπνιξε με τα χέρια του ο 40χρονος σύζυγός της.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της οικογένειας, την ώρα που τα δυο τους παιδιά (αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών) κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση στην οποία αναφέρει πως συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Σοκάρει η ομολογία του 40χρονου γυναικοκτόνου στη Λακωνία

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη.

Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα.

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πήγαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν την γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με τη γυναίκα του και την άλλη μέρα την σκότωσε

Μάλιστα μία ημέρα πριν το έγκλημα ο δράστης ανεβάσει στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με τη σύζυγο του στην οποία ήταν αγκαλιασμένοι και έδειχναν να απολαμβάνουν την αγάπη τους. Λίγες ώρες  αργότερα όμως η 36χρονη γυναίκα έσβησε από τα χέρια του συζύγου της ο οποίος την έπνιξε.

-Ad-

Αυτή είναι η 36χρονη που την έπνιξε ο σύζυγός της!