Λαμία: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στον 8χρονο γιο του

Υπό διερεύνηση βρίσκεται η υπόθεση ασέλγειας σε 8χρονο από τον ίδιο τον πατέρα του στη Λαμία. Ήρθε στο «φως» από μια ζωγραφιά του ανήλικου παιδιού στη λογοθεραπεία.

Μία από τις λογοθεραπεύτριες είδε τη ζωγραφιά και ρώτησε τον 8χρονο τι συμβολίζουν και αυτό της εξιστόρησε τα γεγονότα. Είπε, δηλαδή, πως ο πατέρας του, αρχικά στις 3 Φεβρουαρίου του 2025, και σε προγενέστερο χρόνο που δεν μπόρεσε να προσδιορίσει και ενώ ήταν στο σπίτι τους, του έκανε ασελγείς πράξεις.

Η λογοθεραπεύτρια, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας σε επαρχιακή πόλη και κατέθεσε ότι στα πλαίσια συνεδρίας, παρουσία ψυχολόγου και μέσω ζωγραφιάς, ο ανήλικος της είπε τι είχε συμβεί.

Ο 8χρονος έχει καταθέσει και σε ψυχολόγο της Αστυνομίας και εις βάρος του πατέρα του παιδιού σχηματίστηκε δικογραφία. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στη Συρία παραμένουν οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις
13 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο πρώην τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Ράντισα Ίλιτς
13 Μαρτίου, 2025
ΕΟΔΥ: 3 θάνατοι θάνατοι από γρίπη και 6 από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα
13 Μαρτίου, 2025
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση
13 Μαρτίου, 2025
Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης απέδειξε με την επιλογή του Τασούλα ότι βρίσκεται σε ένα πολύ αδύναμο πολιτικό σημείο
13 Μαρτίου, 2025
Το Κίεβο κατηγορεί τη Ρωσία για την εκτέλεση αιχμαλώτων
13 Μαρτίου, 2025
Τραμπ κατά υψηλόβαθμου στελέχους των Δημοκρατικών: «Ήταν Εβραίος, αλλά δεν είναι πλέον. Είναι ένας Παλαιστίνιος»
13 Μαρτίου, 2025
Αρβανίτης: Νέο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Διαφορετικά πρόσωπα, ίδιες πρακτικές
13 Μαρτίου, 2025
Συνήγορος Δούρου: «Κατέστη κατηγορούμενη από το ψέμα της ηγεσίας της πυροσβεστικής»
13 Μαρτίου, 2025
«Όχι» σε προσωρινή κατάπαυση πυρός λέει η Μόσχα
13 Μαρτίου, 2025