Λάρισα: Νέο αίτημα για άρση απορρήτου – Θα ελεγχθούν για ύποπτες επικοινωνίες οι κεραίες στον λόφο του Τυρνάβου

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Live News για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες ημέρες των ερευνών για τον εντοπισμό του 39χρονου, τουλάχιστον 10 ήταν οι μάρτυρες που είχαν πάει αυτοβούλως στις Αρχές και είχαν καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

Οι Αρχές, ως όφειλαν, έψαξαν προκειμένου να διασταυρώσουν τις καταθέσεις, ενώ παράλληλα είχε γίνει άρση απορρήτου στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Λάρισας μέχρι και τον Πηνειό, όπου και εθεάθη για τελευταία φορά ο Βασίλης Καλογήρου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Live News, αύριο αναμένεται να ζητηθεί άρση απορρήτου για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Τυρνάβου, με τις Αρχές να εστιάζουν κυρίως στο πρώτο πενθήμερο μετά την εξαφάνιση του 39χρονου και να αναζητούν οποιοδήποτε στίγμα του.

Όσον αφορά τις κάμερες που εξετάστηκαν, οι κάμερες στον Πηνειό, την περιοχή της εξαφάνισης, δεν έδειξαν κάποιο αποτέλεσμα, πλην μίας, η οποία έχει καταγράψει τον Βασίλη να βγαίνει από τη Λάρισα και να πηγαίνει προς το ποτάμι.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τουρκία: Μποϊκοτάζ στην αγορά κατά της σύλληψης Ιμάμογλου – Διετάχθη εισαγγελική έρευνα
1 Απριλίου, 2025
Κορωπί: Ο 51χρονος με το κατσαβίδι είχε καταδικαστεί για τον βιασμό συντρόφου του – Η εμμονή με δικηγόρο και τα βασανιστήρια σε παιδική ηλικία
1 Απριλίου, 2025
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Άνω Πατήσια
1 Απριλίου, 2025
Τέμπη: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι σταθμαρχών που «εκπαιδεύονται» με γελάκια στις κονσόλες μετά την τραγωδία – «Μην τραβήξει κανείς καμιά φωτογραφία»
1 Απριλίου, 2025
Κακοκαιρία: Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Δορυφορική εικόνα
1 Απριλίου, 2025
Γαλλία: Βγαίνει στην αντεπίθεση η Λεπέν – Το καλοκαίρι του 2026 η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της
1 Απριλίου, 2025
FIRS: Το Νέο Όπλο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της ρωσικής διείσδυσης
1 Απριλίου, 2025
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πάρος και Μύκονος μετά τη σφοδρή κακοκαιρία – Εικόνες καταστροφής
1 Απριλίου, 2025
Η Μόσχα εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις των ΗΠΑ για την Ουκρανία, αλλά έχει τις δικές της προτεραιότητες, λέει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών
1 Απριλίου, 2025
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα «κίτρινης» ή «κόκκινης» κάρτας σε υπουργούς
1 Απριλίου, 2025