Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 52χρονης Λουΐζας στη Λάρισα από τον γιο της.
Όπως αποκάλυψε ο παππούς του 21χρονου μητροκτόνου στο Mega, πριν λίγους μήνες ο δράστης είχε αποπειραθεί να πνίξει τη μητέρα του Λουίζα Ρίνη κατά τη διάρκεια έντονου καβγά.
«Μια φορά ήρθε σε σύγκρουση με τη μητέρα του αλλά όχι σε αυτό το σημείο. Μαλώνανε γιατί δεν ήταν σταθερός στις δουλειές για να έχει λεφτά, ζητούσε συνέχεια από τη μάνα του. Μάλωσε με τη μάνα του πάνω στη Θεσσαλονίκη, πήγε να την πνίξει. Γύρισε απ’ έξω αργά, του λέει τι ώρα είναι αυτή που έρχεσαι και την έπιασε από τον λαιμό», αποκάλυψε στο Mega ο παππούς του 21χρονου.
«Δεν τον ενδιαφέρει, ούτε αναφέρει ότι σκότωσα τη μάνα μου. Θα πάω να τον βρω τον φονιά να του πω γιατί ρε παιδί μου έσφαξες τη μάνα σου;», λέει ο πατέρας της 52χρονης.














