ΛΑΡΚΟ: Αυτός ήταν ο εργάτης που σκοτώθηκε – Έτσι έγινε η τραγωδία

Μαύρη ημέρα για τη ΛΑΡΚΟ και την οικογένεια του 55χρονου πατέρα τριών παιδιών, που σκοτώθηκε το πρωί, μετά από ισχυρότατη έκρηξη.

Ο άτυχος πατέρας, ήταν ένας πολύπειρος εργάτης, χρόνια στη ΛΑΡΚΟ, που εκτελούσε κανονικά την εργασία του, στην αίθουσα χαλυβουργίας, όταν σημειώθηκε η έκρηξη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

«Κατεύθυνση του υπουργείου είναι να αποδοθούν αμέσως ευθύνες», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το σημερινό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ.

«Το δυστύχημα με την απώλεια ενός εργαζομένου μας έχει συγκλονίσει όλους», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης θα ασχοληθεί σε βάθος με το συγκεκριμένο θέμα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και σε όλους τους εργαζομένους στη ΛΑΡΚΟ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, νεκρός είναι ο Γεώργιος Ψαρράς του Δημητρίου. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση αναφέρει:

«Σήμερα, 06.11.2019 και ώρα 08:15 στις εγκαταστάσεις της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ του Εργοστασίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδος συνέβη θανατηφόρο δυστύχημα στον χώρο της χαλυβουργίας – κοκκοποίησης με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του εργαζομένου της Γεωργίου Ψαρρά του Δημητρίου.

Η Εταιρεία εκφράζει τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος. Για το συμβάν επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες μαζί με τη Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος».

-Ad-