Λαζόπουλος: «Μετά τον μπάρμπα – Στάθη, ο πόρνο – Στάθης» – Διέλυσε μια παρέα

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αναφερόμενος και στους υπόλοιπους της παρέας των Ράδιο Αρβύλα. Στους τελευταίους έστειλε και ένα μήνυμα: «Να συνεχίσουν τη σάτιρα γιατί πρέπει να παραμείνει και μια σατιρική εκπομπή όρθια στην ελληνική τηλεόραση».

Ειδικότερα, μέσω της εκπομπής του στο podcast, o Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε: «Μετά τον μπαρμπα – Στάθη, ο πορνο – Στάθης. Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον Ράδιο Αρβύλα. Να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Αυτές οι μα@@@@ες τύπου “δείξε μου τον φίλο σου” και τα διάφορα που ακούγονται… να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχα πάρα πολύ καλούς φίλους ενώ αντιθέτως εκείνοι είχαν τον Ιούδα για παρέα. Ο Ιούδας έκανε τη δουλειά του και οι υπόλοιποι τη δική τους.

Η μόνη δυσκολία για την υπόλοιπη παρέα είναι το να σατιρίσουν τον πορνο- Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία γιατί δε μπορείς να απομονωθείς, δε μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά.

Αλλά εγώ τις πράξεις αυτές δε τις θεωρώ ούτε απερισκεψία, ούτε ότι ήταν της στιγμής, ούτε “νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο”. Αυτός ανέβαζε δέκα χρόνια. Το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, με ενδεχόμενο δόλο. Κανείς δεν ξέρει πώς μια γυναίκα θα πάρει μια τέτοια υπόθεση.

Ο πορνο-Στάθης διέλυσε την παρέα αυτή και εγώ θα ήθελα να πω στην παρέα αυτή να συνεχίσουν τη σάτιρα γιατί πρέπει να παραμείνει και μια σατιρική εκπομπή όρθια στην ελληνική τηλεόραση… Ο Ιούδας έφυγε, οι υπόλοιποι μαθητές δεν το διέλυσαν»

-Ad-