Λαζόπουλος: Το σύστημα θέλει μόνο Πορτοσάλτε – Τους Ράδιο Αρβύλα θέλουν να τους τελειώσουν

“Δεν χάνεται ο πόλεμος (το γιατί σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι). Νομίζω ότι είχαν τελειώσει οι δυνάμεις μου οι ψυχικές. Ηταν ψυχικά αποθέματα που τα ξόδευα για τον άνθρωπο που ήταν ο άνθρωπός μου και ήταν ψυχικά αποθέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω τους πολέμους. Οπότε από την ώρα που αποφάσισα τα ψυχικά μου αποθέματα να τα δώσω σε έναν άνθρωπο δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τον πόλεμο αυτόν. Αυτός θέλει πολύ μεγάλα “γκατς”, τα οποία δεν ήθελα, σε καμία περίπτωση να τα διαθέσω εκεί. Μα, θα μου πεις ότι αφήνεις τον πόλεμο αυτόν, για τον δικό σου άνθρωπο; Η απάντηση είναι Ναι, ούτως ή άλλως” είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Love 97,5 ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για τους Ράδιο Αρβύλα είπε:

“Με τους Αρβύλα πιστεύω ότι, πέρα από το ότι είναι πραγματικό το γεγονός, πιστεύω ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς. Θέλει να πάει σε εκλογές χωρίς καμία αντίθετη φωνή. Με κανέναν τρόπο. Να μην υπάρχει κανένα απολύτως σχόλιο.”

“Ασφαλώς τελείωσε. Ο,τι και να ήτανε, γιατί ακούω διάφορα, ό,τι και να ήτανε, πάντως ένα σχόλιο θα ακουγόταν σίγουρα. Δεν είναι Πορτοσάλτε. Και αυτή την στιγμή θέλουν Πορτοσάλτε. Τίποτα άλλο δεν θέλουν. Πορτοσάλτε και γιατρούς οι οποίοι να είναι πορτοσαλτίζοντες“.

“Η λίστα είναι συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει κανείς εκτός λίστας τώρα στα ΜΜΕ. Δεν υπάρχει κάνενα απολύτως θέμα”.