Λευκάδα: Βρέθηκε το σκάφος που είχε εξαφανιστεί – Θρίλερ με τους επιβαίνοντες

Σε παραλία της δυτικής Λευκάδας εντοπίστηκε από τις λιμενικές Αρχές το σκάφος “ΔΙΑΣ” με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478, το οποίο αγνοείτο από την περασμένη Παρασκευή, όταν και είχε νοικιαστεί από αλλοδαπό τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος εντοπίστηκε από λουόμενους σε μια μικρή παραλία δυτικά της περιοχής «Κάθισμα» Λευκάδας. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του τοπικού λιμεναρχείου αλλά και της αστυνομίας και διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στο σκάφος για την εύρεση οποιαδήποτε στοιχείου σχετικά με τους τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μετά την έρευνα που έγινε από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς βρέθηκε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός είχε προσκομίσει πλαστή ταυτότητα για να υπογράψει το μισθωτήριο συμβόλαιο, με την εταιρία ενοικιάσεως σκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, ενοικίασαν σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής. Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ!
Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκάφους “ΔΙΑΣ” με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύλληψη 45χρονου για κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού
17 Οκτωβρίου, 2024
Ο ΕΦΕΤ ΑΜ-Θ αποσύρει παρτίδα συσκευασμένων αποξηραμένων βερίκοκων Τουρκίας
17 Οκτωβρίου, 2024
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Μειώθηκαν ξανά τα επιτόκια – Στο 3,25% το επιτόκιο καταθέσεων
17 Οκτωβρίου, 2024
Μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι και τα πόδια
17 Οκτωβρίου, 2024
Διάγγελμα Νετανιάχου για τον θάνατο του Σινουάρ: Το κακό υπέστη σοβαρό πλήγμα – Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει
17 Οκτωβρίου, 2024
Γυναίκα έπεσε σε φρεάτιο ενώ περπατούσε στο δρόμο – Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
17 Οκτωβρίου, 2024
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης στοχοποιεί το συνδικαλιστικό κίνημα στο ΕΣΥ
17 Οκτωβρίου, 2024
Super League: Αλλαγή ώρας στα παιχνίδια Αστέρας – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Άρης
17 Οκτωβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 14χρονης μετά από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου
17 Οκτωβρίου, 2024
Συνάντηση Π.Μαρινάκη με τον ΥΜΑΘ Κ.Γκιουλέκα- «Τα παραδοτέα έργα αντικαθιστούν τα μεγάλα λόγια των προηγούμενων δεκαετιών»
17 Οκτωβρίου, 2024