Λευτέρης Πετρούνιας: «Είναι ατόπημα και άδικο» – Η εκπληκτική του προσπάθεια που δεν έδειξε η ΕΡΤ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ για τον προκριματικό στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.», δήλωσε ο Πετρούνιας.

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, σχολίασε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Η εκπληκτική προσπάθεια του Πετρούνια που δεν έδειξε η ΕΡΤ 

Η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων, όμως το Eurosport δημοσίευσε το βίντεο από την εξαιρετική παρουσία του Έλληνα αθλητή, ο οποίος είναι έτοιμος για το χρυσό!

Θυμίζουμε ότι η κρατική τηλεόραση σε ανακοίνωσή της έριξε την ευθύνη στην παραγωγή από την Ιαπωνία.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου όρισε τεχνική σύμβουλο την ίδια που είχαν επιλέξει και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
20 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: «Πολικό ψύχος» Παρασκευή και Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει, τι θα γίνει με την Αττική
20 Φεβρουαρίου, 2025
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Επτά στους δέκα πολίτες λένε πως υπάρχει συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών
20 Φεβρουαρίου, 2025
Στο Δαφνί ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε 44χρονη ασθενή – Νοσηλεύεται σε θάλαμο απομόνωσης
20 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκαταλαμβάνει το αποτέλεσμα της εν εξελίξει έρευνας
20 Φεβρουαρίου, 2025
ΝΔ για Ν. Ανδρουλάκη: Αμετανόητος, αδιάβαστος αλλά και ο καλύτερος «τροφοδότης» των δυνάμεων της τοξικότητας
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Ανδρουλάκης: Η Νέα Δημοκρατία επενδύει στην τοξικότητα – Δεν θέλει να απαντά στα δικά μου ερωτήματα και του ΠΑΣΟΚ
20 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ δυτικά της Μεθώνης
20 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτός είναι ο απατεώνας ταξιτζής που είχε παρασύρει ηλικιωμένη ενώ της έχει αρπάξει την τραπεζική κάρτα
20 Φεβρουαρίου, 2025
Γιαννακόπουλος: «Κάναμε επίσημο αίτημα να λάβουμε τους φακέλους τεκμηρίωσης συμμετοχής διαιτητών σε πρωταθλήματα και Κύπελλα»
20 Φεβρουαρίου, 2025