Λένα Μαντά: «Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς» γράφει η συγγραφέας μια μέρα μετά την κηδεία του συζύγου της

Βαρύ πένθος βιώνει τις τελευταίες μέρες η Λένα Μαντά μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου. Η συγγραφέας ανέβασε ένα νέο κείμενο στο Instagram, «ραγίζοντας καρδιές».

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Λένα Μαντά, μια μέρα μετά την κηδεία του συζύγου της. Η γνωστή συγγραφέας που πριν μερικές ημέρες έχασε τον σύζυγό της Γιώργο, με τον οποίο ήταν αχώριστη, θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, τονίζοντας πόσο μεγάλο είναι το κενό που έχει αφήσει πίσω η δική του απώλεια.

«Χθες, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε έναν αληθινά καλό άνθρωπο, μια μεγάλη καρδιά, μια ψυχή βαθιά που τους χωρούσε όλους. Εγώ, δεν χρειάστηκε να κάνω το ίδιο, γιατί ο Γιώργος θα είναι για πάντα μέσα μου. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς. Η φυσική του παρουσία θα λείπει αλλά εκείνος όχι» έγραψε σε ανάρτησή της, η Λένα Μαντά και συνέχισε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν, έστειλαν μηνύματα ή έγραψαν σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μου. Να ξέρετε ότι τα έχω διαβάσει όλα, ένα προς ένα, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω προσωπικά στον καθένα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, μέχρι να μπορώ να ανασάνω ξανά, έστω και με τη μισή μου αναπνοή αφού η άλλη μισή, σαν να έφυγε μαζί του… Σας ευχαριστώ» έγραψε η Λένα Μαντά.

Ο σύζυγος της Λένας Μαντά αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε ούτε να κινηθεί μέσα στο σπίτι τους τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τη γνωστή συγγραφέα, ο άντρας της χρειαζόταν ειδικό βοήθημα για να κινείται μέσα στο σπίτι.