Λένα Ζευγαρά για τα προσωπικά της: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει»

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε για τα προσωπικά και ένα απρόοπτο που έζησε πάνω στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε. Η νεαρή μίλησε δίχως ταμπού στον Θέμη Γεωργαντά

Τη Λένα Ζευγαρά υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στην πρεμιέρα του «After Dark» τα μεσάνυχτα της Κυριακής (01-12-2024). Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μπήκε στο εξομολογητήριο της εκπομπής και μοιράστηκε με τον παρουσιαστή άγνωστες ιστορίες της ζωής της.

«Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να σηκωθώ, να πάρω το αυτοκίνητο και να διανύσω πάνω από 400-500 χιλιόμετρα, μόνο και μόνο για να τον δω για μια ώρα και να γυρίσω πίσω. Ήταν ξημερώματα. Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ, θεωρώ ότι οι άλλοι πρέπει να κάνουν τρέλες για μένα», περιγράφει η Λένα Ζευγαρά.

«Η πιο ντροπιαστική στιγμή που έχω ζήσει στη σκηνή ήταν όταν είχα φορέσει ένα καινούργιο ρούχο και μου άνοιξε όλο το πέτο μπροστά και ο στηθόδεσμος. Δόξα τω Θεώ δεν φάνηκε κάτι. Ίδρωσα, σκέφτηκα: τώρα θα είμαι πρωτοσέλιδο, θα παίζω παντού», αφηγήθηκε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή.

«Κρατούσα το ρούχο μαζί με το μικρόφωνο και φώναξα τον στυλίστα μου πάνω στη σκηνή. Του λέω: έλα να με κουμπώσεις, χανόμαστε. Και όντως ήρθε και όλη η διαδικασία έγινε μπροστά στον κόσμο. Ευτυχώς μοιράστηκα μόνο… αυτό με το κοινό», συμπληρώνει με χιούμορ.

«Έχω τσεκάρει κινητό, έχω μπει στα διαγραμμένα και τα έχω ανακτήσει. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει. Δεν βρήκα κάτι και ξενέρωσα, ενώ ήμουν έτοιμη για… τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Πρέπει όμως να είμαι πολύ καψούρα για να ρίξω τόσο το επίπεδο και να μπω σε αυτή τη διαδικασία», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Λένα Ζευγαρά.

«Έχω χρησιμοποιήσει το όνομά μου στην Τροχαία, για να προηγηθώ σε μία τεράστια ουρά, ώστε να περάσω λίγο πιο γρήγορα μπροστά. Τα κατάφερα αλλά δεν ήταν αυτό που ίσως περίμενα, ότι θα μου ανοίξουν τον δρόμο», παραδέχεται η Λένα Ζευγαρά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Love is in the… pizza: limited edition γεύσεις & προσφορές από τη l’artigiano για τον Άγιο Βαλεντίνο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Θέμα χρόνου το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο από την τραγωδία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αμοργό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος στη Θεσσαλονίκη
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Σε 45 λεπτά ενδεχόμενο τσουνάμι θα φτάσει στην Τουρκία» – Τι λέει ο Παπαδόπουλος για τους σεισμούς στη Σαντορίνη
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΝΦΙΑ: Απαλλάσσονται για τα έτη 2023 και 2024 πάνω από 110.000 δικαιούχοι – Ποιους αφορά η απόφαση της ΑΑΔΕ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Παύλος Κοντογιαννίδης: «Στην ουσία οι άνδρες παραμένουμε να είμαστε αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Δαμασκός ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Πούτιν προσκάλεσε τον Σύρο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί τη Ρωσία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Κολυδάς και Τσατραφύλλιας κατά Μαρουσάκη για τον «χιονιά της Τσικνοπέμπτης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χανιά: Σφοδρό τροχαίο με μικρό βαν και μοτοσικλέτα – Τραυματίας ο οδηγός της μηχανής
12 Φεβρουαρίου, 2025