Σοκάρει ο Λιάγκας: “Να πάθω καρκίνο, να πεθάνουν τα παιδιά μου”

Ο Γιώργος Λιάγκας, μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark στον ΣΚΑΪ, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε από τον σχολιασμό που έγινε στην εκπομπή του για το περιστατικό με την φοιτήτρια που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι του ευχήθηκαν να πάθει καρκίνο και να πεθάνουν τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: “Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό”.

“Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
11 Μαρτίου, 2025
Κουτσούμπας: Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να «νοθευτεί»
10 Μαρτίου, 2025
Κατρίνης: Η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέρος του ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού
10 Μαρτίου, 2025
Ματ Ντέιμον για «Οδύσσεια»: «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά»
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Ελλάδος: Με Καρέτσα οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα playoffs του Nations League
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο: «Κενές οι κατηγορίες της Δύσης περί ρωσικής δολιοφθοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ»
10 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: 265 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία εβδομάδα
10 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Απροκάλυπτες ρωσικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Μολδαβίας»
10 Μαρτίου, 2025
Κανάκης για Οικονόμου: «Δεν έχει ειπωθεί πιο απάνθρωπο σχόλιο απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία»
10 Μαρτίου, 2025
Στις 18 Μαρτίου η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εξοπλιστικά
10 Μαρτίου, 2025