Λιγνάδης: Νέα κατάθεση από τραγουδιστή – ηθοποιό που τον «καίει»

Στα χέρια της 19ης ανακρίτριας βρίσκεται πλέον η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Πλέον μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη στο «μικροσκόπιο» μπαίνει ακόμη ένας γνωστός πρωταγωνιστής που φέρεται να σχετίζεται με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Η εισαγγελική έρευνα που διενεργείται με αφορμή μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του συγκεκριμένου ηθοποιού, γνωστού από σήριαλ στην τηλεόραση, φέρεται να βρίσκεται στην τελική της ευθεία την ώρα που πληροφορίες για νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των καταθέσεων περιλαμβάνεται κι αυτή ενός τραγουδιστή – ηθοποιού που προσήλθε στον εισαγγελέα, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να καταθέσει.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής – ηθοποιός δεν υπήρξε θύμα, ωστόσο κατέθεσε για περιστατικά που συνδέονται με τον πρώτο μηνυτή και φέρεται να εισέφερε στην έρευνα πληροφορίες για το προφίλ και τη γενικότερη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

-Ad-

Πλέον, οι εισαγγελείς καταβάλουν προσπάθεια να να ερευνήσουν όλες τις καταγγελίες που φτάνουν στα χέρια τους κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβουν ενδεχόμενο παραγραφής.