Λήξη συναγερμού στη Ρόδο: Βρέθηκε ο ψαροντουφεκάς

Βρέθηκε αργά χθες το βράδυ (29-12-2019) στην παραλία ανάμεσα στην Απολακκιά και την περιοχή του Μονολίθου, ο 55χρονος καθηγητής από τη Ρόδο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από νωρίς χθες το απόγευμα.

Ο 55χρονος καθηγητής που είναι καλά στην υγεία του, έκανε υποβρύχιο ψάρεμα «ψαροντούφεκο» μαζί με έναν φίλο του στη στην περιοχή. Όταν ο τελευταίος τον αναζήτησε στο σημείο που είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν και δεν τον βρήκε, τότε ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε άμεσα κινητοποίηση από στεριά και από θάλασσα.

Στην περιοχή έσπευσαν εθελοντες, διασώστες, ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και σκάφη του Λιμενικού, προκειμένου να ξεκινήσουν θαλάσσιες έρευνες. Οι καιρικές συνθήκες όμως ήταν άκρως απαγορευτικές για την σχετική έρευνα.

Ο 55χρονος ψαροντουφεκάς, έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και αντί για την παραλία της Μονολίθου, βρέθηκε στην περιοχή της Απολακκιάς (Φούρνους) όπου και κατάφερε στη συνέχεια να βγει στη στεριά.

Εκεί, παράμεινε έως και λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, όπου και εντοπίστηκε. Ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για τον εντοπίσουν.

Πηγή: rodiaki.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θάνατος Καλογήρου: «Όλα δείχνουν αρπαγή και εγκληματική ενέργεια»
9 Μαρτίου, 2025
Κίσσαμος: Νεκρή φώκια εντοπίστηκε στην παραλία Κόκκινο Μετόχι
9 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: O εισαγγελέας ζητά την ακύρωση της πραγματογνωμοσύνης για τα 3 βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας
9 Μαρτίου, 2025
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Έχουμε έναν κτηνώδη πόλεμο στα σύνορα μας»
9 Μαρτίου, 2025
Τι ζητά ο Τραμπ από τον Ζελένσκι για να επανεργοποιήσει την βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία
9 Μαρτίου, 2025
Δυστύχημα στα Τέμπη: Εντοπίστηκαν τμήματα της καμπίνας της εμπορικής αμαξοστοιχίας δύο χρόνια μετά
9 Μαρτίου, 2025
Ανασχηματισμός: Τι αλλάζει στην κυβέρνηση – Τα πρόσωπα «κλειδιά»
9 Μαρτίου, 2025
Ρωμανός: Ο Ανδρουλάκης μετέβη στα Τέμπη με τον γιατρό που ενέκρινε τη «fake» αναρρωτική στον επιθεωρητή του σταθμάρχη
9 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Έρχεται διήμερο με σοβαρή διαταραχή και λασποβροχές
9 Μαρτίου, 2025
Έτοιμος για διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ ο Ζελένσκι
9 Μαρτίου, 2025