Λήστεψε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και έπαιξε τα λεφτά σε άλλο πρακτορείο

Ένας 18χρονος λήστεψε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στον Αλμυρό και στη συνέχεια πήγε σε άλλο πρακτορείο και έπαιξε τα χρήματα που έκλεψε.

Ο ίδιος στην απολογία του στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή δήλωσε πως είναι εθισμένος στον τζόγο και γι’ αυτό τζόγαρε τουλάχιστον τα μισά χρήματα από αυτά που έκλεψε. Ο νεαρός από τα Σκόπια, που προφυλακίστηκε, δήλωσε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του.

Μάλιστα, δεν παραδέχτηκε πως τα χρήματα που λήστεψε με την απειλή όπλου ήταν 1500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό. Σύμφωνα με το gegonota.news, είπε πως ήρθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ πιστοποιήθηκε πως εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.

Η ληστεία έγινε στις 8 Μαϊου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.

Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

-Ad-