LIVE εικόνα-Φωτιά ΤΩΡΑ σην Αττική: Καίγονται σπίτια – εκκενώσεις οικισμών

Δραματικές στιγμές στην Πάρνηθα – Η φωτιά επεκτάθηκε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Τα πρώτα σπίτια παραδίνονται στις φλόγες στην Αγία Παρασκευή στην Πάρνηθα με την αστυνομία να πηγαίνει μέχρι και την τελευταία στιγμή στα σπίτια προκειμένου να δουν εάν βρίσκονται άτομα μέσα στα σπίτια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα πρώτα σπίτια στην Αγία Παρασκευή Μενιδίου παραδίνονται στις φλόγες. Πολίτες εγκατέλειψαν άρον άρον τα σπίτια τους, ενώ αστυνομικοί πάνε από πόρτα σε πόρτα σε περίπτωση που κάποιος δεν έχουν απομακρυνθεί.

Δίπλα στην περιοχή βρίσκεται το κέντρο κράτησης προσφύγων στην Αμυγδαλέζα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ:

Εκκενώνεται ο οικισμός της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι

Γιγάντια είναι η μάχη με τον πύρινο εφιάλτη που ξέσπασε χθες στην περιοχή της Φυλής, όπου οι αναζωπυρώσεις δεν έχουν τέλος. Μια από αυτές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbeast στην περιοχή της Ντάρδιζας. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι εκκενώνεται ο οικισμός της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φλόγες πλησιάζουν τα σπίτια, ενώ στάλθηκε και μήνυμα από το 112 για εκκένωση.

«Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαμε να ξεπηδούν φλόγες» ανέφερε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Μαίρη Σκανδάλη, περιγράφοντας ότι ήδη το πρώτο σπίτι έχει παραδοθεί στις φλόγες.