LIVE: Κακοκαιρία «Μήδεια» – Σε λευκό «κλοιό» η μισή Ελλάδα, πού χιονίζει

Η «Μήδεια» από το πρωί του Σαββάτου δείχνει τα «δόντια» της στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, όπου έχει δημιουργήσει ένα φανταστικό λευκό τοπίο, με τσουχτερό κρύο. Κατάλευκη είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ τα χιόνια έφτασαν μέχρι τη θάλασσα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Προς το παρόν τα προβλήματα που καταγράφονται είναι μικρά, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για αποκλεισμένα χωριά. Ανοιχτό παραμένει και το κεντρικό δίκτυο της χώρας, με την Πολιτική Προστασία να συνιστά να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Αυτή την ώρα χιονίζει από την Αλέξανδρούπολη έως και την Ιπποκράτειο Πολιτεία, με τα χιόνια να αναμένονται σε λίγες ώρες στην Αττική. Υπενθυμίζεται ότι όλο ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας

Τα ξημερώματα της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε και την κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της Καλυφτάκη.

Στην Πεντέλη, μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό είναι έτοιμοι να επέμβουν όπου χρειαστεί, με το στοίχημα να είναι οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί σε όλες τις περιοχές.

Πώς θα εξελίσσεται η κακοκαιρία «Μήδεια»

 

 

Πού βρέχει και που χιονίζει ΤΩΡΑ

-Ad-