Λόγω Τιμής επόμενα επεισόδια (30/9): Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα

Λόγω Τιμής επόμενα επεισόδια (30/9): Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, η οποία, είναι εδώ, επέστρεψε και καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Λόγω Τιμής επόμενα επεισόδια (30/9): Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως: Οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο, μετά από την περιπέτειά του.

Ο Βασίλης έχει φροντίσει να βρει ένα μικρό διαμέρισμα για τον φίλο του Μάνο και του έχει δώσει και τα πρώτα λεφτά για να μπορεί να κινηθεί ώσπου να ενταχθεί και πάλι στην κανονικότητα. Η Ηρώ έρχεται από τα Κύθηρα όπου ζει με τον επιχειρηματία σύζυγό της Θανάση και τα δύο τους παιδιά. Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που έχει μια σχολή χορού.

Ο Άρης έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα και έχει δεσμό με τη Ζωή. Η Μάνια έχει προ πολλού χωρίσει με τον Φώτη και είναι παντρεμένη με τον Παύλο, έναν φιλήσυχο ψυχίατρο. Η Μάνια έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την Άννα και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Αθηνά έχει ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα. Τέλος, ο Μιχάλης διαπρέπει ως μεγαλοδικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Φοίβο. Το βράδυ του πάρτι, η παρέα ξεφαντώνει ως την στιγμή που…

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 – Δευτέρα 30/09/19 – Τι θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΪ

Η Μάνια, μετά από μια οδυνηρή αποβολή, επιστρέφει στο σπίτι της και προσπαθεί να συνέλθει. Ο Φοίβος, ο γιος του Μιχάλη, συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε βανδαλισμούς στα Εξάρχεια και η είδηση αυτή κάνει τον γύρο των εφημερίδων. Ο Άρης, ως εκδότης πλέον, έρχεται σε ρήξη με τον Μιχάλη, μια κατάσταση που δοκιμάζει τα όρια της φιλίας τους. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι η μητέρα του πέθανε και του ζητά να τον προσλάβει αμισθί στο μαγαζί. Όταν εκείνος του αρνείται φοβούμενος την αντίδραση της γυναίκας του, ο Μάνος απογοητεύεται. Η Ηρώ ψάχνει τον Μάνο για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει για τα Κύθηρα αλλά ο Μάνος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής.

-Ad-