FILE- Emergency workers use excavators to clear the rubble at the site of Friday's Israeli strike in Beirut's southern suburbs, Saturday, Sept. 21, 2024. (AP Photo/Bilal Hussein, File)

Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί και τραυματίες από βομβαρδισμούς σε κέντρα φιλοξενίας εκτοπισμένων

Οι δυνάμεις του ισραηλινού στρατού διέπραξαν νέες σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας και στόχευσαν τουλάχιστον 4 κέντρα που φιλοξενούσαν εκτοπισμένους στην πόλη της Γάζας, τον καταυλισμό Νουσεϊράτ στο κέντρο της Λωρίδας και τη Χαν Γιουνίς στο νότο.

Το Al Jazeera ανέφερε ότι έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα ενός ισραηλινού βομβαρδισμού στο Κτήριο Πολιτισμού, στο οποίο στεγάζονται εκτοπισμένοι άνθρωποι, στη συνοικία Al-Rimal στην κεντρική πόλη της Γάζας.

Έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν επίσης και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών στο Ινστιτούτο Ορφανών Αλ Αμάλ, το οποίο φιλοξενεί μεγάλο αριθμό εκτοπισμένων δυτικά της πόλης της Γάζας.

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν το Σχολείο Μουσκάτ, στο οποίο στεγάζονται εκτοπισμένοι, στην περιοχή Ζάρκα στη συνοικία Αλ-Τούφα στην πόλη της Γάζας.

Στην πόλη της Γάζας, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό ενός σπιτιού της οικογένειας Ghattas στην οδό Nazir, ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, τοπικές παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν ότι 9 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι, σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού που στόχευε εκτοπισμένους δυτικά του καταυλισμού Νουσεϊράτ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Νίκος Κοτζιάς: Τι συνέβη στον Σύριζα;
2 Οκτωβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε πως τη βίασε 16χρονος – Συνελήφθη ο ανήλικος
2 Οκτωβρίου, 2024
Αυτόπτης μάρτυρας ξυλοδαρμού 14χρονης: Το παιδί χτυπήθηκε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία – Τι είπε για τον ενήλικο με το τατουάζ
2 Οκτωβρίου, 2024
Κυψέλη: Αρχίζει η δίκη για τη Φαίη Μπακογιώργου – Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
2 Οκτωβρίου, 2024
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα, οφείλει εξηγήσεις στην οικογένεια και στα παιδιά του
2 Οκτωβρίου, 2024
Αυτοκίνητο με νέο οδηγό «σάρωσε» σταθμευμένα οχήματα στα Μελίσσια
2 Οκτωβρίου, 2024
Νάντια Γιαννακοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει και αυτή την ευκαιρία
2 Οκτωβρίου, 2024
Νέο μακελειό σε σχολείο στη Γάζα: Στους 30 οι νεκροί από το ισραηλινό χτύπημα
2 Οκτωβρίου, 2024
Πέθανε ο Κώστας Αλαμάνος
2 Οκτωβρίου, 2024
Survivor 2024 – Η πρώτη ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη μετά την οικειοθελή αποχώρηση – «Δεν το έζησα όπως θα ήθελα λόγω…»
2 Οκτωβρίου, 2024