Λούλης και Μπουρδούμης στους ρόλους Βαρουφάκη – Τσίπρα (vid)

Το πρώτο trailer της ταινίας «Ενήλικοι στην Αίθουσα» για τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 κυκλοφόρησε σήμερα. Το φιλμ του Γαβρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, «Adults in the Room» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη για τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Η νέα ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, στις 31 Αυγούστου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο.

Η ελληνική πρεμιέρα, βέβαια, θα γίνει λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς θα προβληθεί στη λήξη του φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας.

Στο πρώτο τρέιλερ του «Ενήλικοι στην Αίθουσα» ξεχωρίζουν ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμη ως Αλέξης Τσίπρας.

Φυσικά εμφανίζονται και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της διαπραγμάτευσης του 2015, όπως ο Σόιμπλε, ο Ντάισελμπλουμ, η Λαγκάρντ και ο Μοσκοβίσι.