Λουτσέσκου: Είμαστε μια ομάδα που δεν της αρέσει να χάνει

Μεγάλο βράδυ αύριο για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα δώσει μια πολύ κρίσιμη μάχη.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το βράδυ την Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League και η παρουσία μιας ρουμανικής ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας αποκτά ξεχωριστή σημασία για τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είναι ένα παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν άλλαξα την καθημερινότητα μου. Ξύπνησα στις 5 η ώρα το πρωί γιατί με βασανίζουν κάποιες σκέψεις τις τελευταίες ημέρες. Συνέχισα να κάνω τα ίδια πράγματα που κάνω κάθε φορά πριν από κάθε παιχνίδι. Συνάντησα τους ίδιους ανθρώπους, έκανα τις ίδιες συναντήσεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν αλλάζει κάτι γιατί απέναντι θα είναι μια ομάδα από τη Ρουμανία. Θα μπούμε στο γήπεδο, όπως κάθε φορά, για να κερδίσουμε. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία και να γίνουμε ομάδα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι κρίμα σε παιχνίδια που ήμασταν καλοί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θέλουμε να βρούμε τη χημεία μας ως ομάδα και να γίνουμε καλύτεροι».

Οι δύο σερί ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα, δεν τρομάζουν και δεν προβληματίζουν τον Λουτσέσκου γι’ αυτό και χαρακτήρισε «φυσιολογική κατάσταση», την εικόνα στα αποδυτήρια της ομάδας του.

«Υπάρχουν περίοδοι που θα κερδίζεις και θα χάνεις. Ξέρουμε να εκτιμούμε όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και όταν δεν πηγαίνουν. Οι δύο ήττες έχουν προκαλέσει μια αναστάτωση. Είμαστε μια ομάδα που δεν της αρέσει να χάνει. Αναλύσαμε την ήττα με τον Άρη, αντιληφθήκαμε ότι όλες οι μεγάλες ομάδες θα έχουν τέτοιες περιόδους. Αρκεί να μη μένουμε σ’ αυτό. Θυμηθείτε τι έγινε πέρσι όταν χάσαμε από τον παναθηναϊκό στο κύπελλο, από τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και ήρθε η ήττα στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό. Βγάλαμε αντίδραση. Περάσαμε την Ντιναμό, ήρθαν τα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ και η Λαμία στα πλέι οφ. Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα, θα δούμε ότι κάναμε μια φανταστική χρονιά, τερματίσαμε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και φτάσαμε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ – Το σχέδιο της Αθήνας
2 Οκτωβρίου, 2024
Ισραήλ: «Ο λοχαγός Εϊτάν Ιτζχάκ Όστερ έπεσε στη μάχη στον Λίβανο»
2 Οκτωβρίου, 2024
Γκαγκάτσης: Τελικός κυπέλλου σε ζωντανό και γεμάτο ΟΑΚΑ
2 Οκτωβρίου, 2024
Νίκη Κεραμέως: Σταθερά κάτω από το 10% η ανεργία και τον Αύγουστο
2 Οκτωβρίου, 2024
Παύλος Μαρινάκης για ΚΥΣΕΑ: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα
2 Οκτωβρίου, 2024
Μεντιλίμπαρ για Ολυμπιακός – Μπράγκα: Είναι η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα μπροστά
2 Οκτωβρίου, 2024
Η κυβέρνηση της Αυστρίας υπέβαλε την παραίτησή της
2 Οκτωβρίου, 2024
Ο Κιρ Στάρμερ υποσχέθηκε ότι θα επανακαθορίσει τις σχέσεις της Βρετανίας με την ΕΕ
2 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθη 56χρονη που έκλεψε χρήματα από σπίτι στο οποίο εργαζόταν
2 Οκτωβρίου, 2024
Τσιόδρας: Μέτρα για την προστασία των παιδιών από τις παρενέργειες του εθισμού στα social media
2 Οκτωβρίου, 2024