Λύγισε ο πατέρας της Αδαμαντίας: «Τόσο εγωιστής; Με ποιο δικαίωμα; Η κόρη μου ήταν κτήμα του;» (video)

Ο πατέρας της άτυχης Αδαμαντίας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε, λύγισε μιλώντας για το τραγικό συμβάν.

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον 54χρονο σύζυγό της, ο οποίος την πυροβόλησε και τη σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη.

Ο αστυνομικός πατέρας της δολοφονημένης νεαρής μητέρας, Ιωάννης Αντύπας, κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την Αδαμαντία.

«Θεωρούσε πως είναι κτήμα του η κόρη μου; Πριν από λίγο καιρό είχε έρθει εδώ και τη φιλοξενούσαμε, ωστόσο ήρθε πίσω και της ζήτησε μετανιωμένος να επιστρέψει στην Κρήτη. Όταν ήταν τριών μηνών έγκυος τη χτύπησε στην κοιλιά, με αποτέλεσμα το παιδί να γεννηθεί με πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1.

Η 33χρονη Αδαμαντία αφήνει πίσω τον 4χρονο γιο της Ιωάννη-Δούκα, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι όταν τη σκότωσε ο σύζυγός της.