Λύκειο Κύκκου Β’: Τραγουδάμε με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και στηρίζουμε τα παιδιά του σχολείου μας και τους «Μικρούς ‘Ήρωες»

Φιλανθρωπική συναυλία με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων και του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου Κύκκου Β’:

Ο Σύνδεσμος Γονέων και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κύκκου Β’, με την στήριξη του Δήμου Λακατάμειας και τις ευγενικές χορηγίες του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, της εταιρείας Georgiou Buses και του Cactus Hotel, παρουσιάζουν τη δημοφιλή Ελληνίδα ερμηνεύτρια «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ»  σε μια φιλανθρωπική συναυλία  που θα πραγματοποιηθεί στο Pavilion στη Λευκωσία τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 στις 8 μ.μ.

Γονείς και μαθητές στέλνουμε το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, στηρίζοντας τα παιδιά του σχολείου μας που το έχουν ανάγκη και προσφέροντας μέρος των καθαρών εσόδων για το ίδρυμα «Μικροί Ήρωες». Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσπαθούμε να δώσουμε ελπίδα μέσα από πρωτοβουλίες που στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και δημιουργούμε θετικά πρότυπα για τα παιδιά μας και την κοινωνία ευρύτερα. 

Ελάτε μαζί μας ενισχύοντας αυτή την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την εθελοντική δουλειά όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Κύκκου Β’, την πολύτιμη βοήθεια του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου και την πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας στους οποίους εκφράζουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας. 

ΧΟΡΗΓΟΙ: Όμιλος Φώτος Φωτιάδης

Georgiou Buses

Cactus Hotel

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: Δήμος Λακατάμιας 

Το κόστος εισόδου ανέρχεται στα €15 και η προπώληση εισιτηρίων γίνεται Online από την SoldOut Tickets https://www.soldoutticketbox.com/en/home, που επίσης ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Την εκδήλωση θ’ ανοίξει ο  DJ DINGLIS τον οποίο επίσης ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη. 

Ποιο είναι το ίδρυμα Μικροί Ήρωες

Οι Μικροί μας Ήρωες είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής. Αυτά τα παιδιά δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη και στέκονται με γενναιότητα ώστε να βγουν νικητές. Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο, αναφέρει ο Λουκάς Φουρλάς

  • Το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες είναι ένας φιλανθρωπικός Οργανισμός, ο οποίος ξεκίνησε τη δράση του ως πρωτοβουλία με εμπνευστή τον Λουκά Φουρλά το 2017.
  • Το Ίδρυμα είναι εγγεγραμμένο στον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας δυνάμει του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων και άλλα συναφή θέματα Νόμου και φέρει τον αριθμό μητρώου ΛΕΥ/Ι/23.
  • Οι Μικροί Ήρωες είναι αληθινοί μαχητές της ζωής και τους αξίζει να ζήσουν αξιοπρεπώς και να βιώσουν την παιδική ηλικία σε κάθε στάδιό της. Δεν θα πρέπει να στερούνται τίποτα από άλλα παιδιά της ηλικίας τους και γι’ αυτό το λόγο γινόμαστε μια γροθιά για να τα βοηθήσουμε να κερδίσουν τη μάχη με τον εχθρό που λέγεται καρκίνος.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

  • Στοχεύουμε στην ψυχολογική και κυρίως στην οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία και νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία.
  • Το Ίδρυμα συστάθηκε για να προωθεί, να υποστηρίζει και να αναπτύσσει κοινωφελείς και φιλανθρωπικές δράσεις. Υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη σχετικά με τη δημιουργία υποδομών, κτηρίων, εξοπλισμού αλλά και την έρευνα που αφορά την καταπολέμηση του καρκίνου.
  • Το ίδρυμα ενισχύεται από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από διάφορους φορείς, οργανωμένα σύνολα ή άτομα που επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα μας.
  • Το τελευταίο Σάββατο πριν από τα Χριστούγεννα πραγματοποιείται η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός «Κολυμπάμε με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες» στην Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό. Παράλληλα με το κολύμπι, πραγματοποιείται και η «Πορεία Αγάπης» κατά μήκος της παραλίας μέχρι την αποβάθρα του παλαιού λιμανιού Λεμεσού.
  • Εκατοντάδες οικογένειες κάθε χρόνο επιλέγουν τους όμορφους μας σελιδοδείκτες αντί μπομπονιέρας στις πιο σημαντικές στιγμές τους, στο γάμο ή τη βάφτιση του παιδιού τους συνεισφέροντας στο Ίδρυμά μας.

ΕΙΣΦΟΡΕΣ

  • Η κάθε εισφορά είναι σημαντική και δίνεται άμεσα στις οικογένειες των παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη Ίδρυμα Μικροί Ήρωες

Τράπεζα Κύπρου

Αρ. Λογαριασμού:357036005969

IBAN: CY53002001950000357036005969

BIC: BCYPCY2N

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Τηλέφωνο: 22380100,  99200908
  • Email: [email protected]
  • Facebook: Μικροί Ήρωες
  • Instagram: mikroi_irwes

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

  • Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα.
  • Ποσοστό 70% – 80% από τα παιδιά που έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη θεραπεία βγαίνουν νικητές με την πρόοδο της ιατρικής και λόγω της επάρκειας φαρμάκων και καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού.
  • Περισσότεροι από 150.000 θάνατοι κάθε χρόνο θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν υπήρχε δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας σε όλα τα παιδιά.
  • Τα αίτια πρόκλησης καρκίνου σε παιδιά και έφηβους, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άγνωστα