Λύση στο «μυστήριο» με τον ένοπλο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια

Λύθηκε το… μυστήριο με τον ένοπλο που λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι επιχείρησε να μπει στο κτίριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για εργαζόμενο μεγάλης εταιρείας που έχει την έδρα της λεωφόρο Αθηνών και… μπερδεύτηκε!

Ο 40χρονος ο οποίος συνελήφθη είχε σε τσαντάκι μέσης ένα πιστόλι (για το οποίο κατέχει νόμιμη και θεωρημένη άδεια), κάτι που όμως δεν ανέφερε στους αστυνομικούς που δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο κτίριο της Πέτρου Ράλλη και στη συνέχεια προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 40χρονος έψαχνε να βρει το κτίριο της εταιρίας όπου εργάζεται, μπερδεύτηκε και κατέληξε σε αυτό της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας ότι έχει ραντεβού!

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν άμεσα ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο, κρίθηκε ύποπτος λόγω του γεγονός ότι έφερε μαζί του όπλο χωρίς να τους το δηλώσει αρχικά. Τελικά, η… παρεξήγηση λύθηκε όμως σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξης κοινής ειρήνης και απείθεια, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.