«Λύσσαξαν» με τον φράχτη στο Έβρο οι Τούρκοι – Βρίζουν σε άπταιστα ελληνικά και προκαλούν

Η κατασκευή του φράχτη πού ξεκίνησε στον νότιο Εβρο και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Φερών, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τους Τούρκους, οι οποίοι δείχνουν με τις αντιδράσεις τους ότι… ζορίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Evros-news.gr, στην περιοχή του Mελισσοκομείου όπου ήδη τοποθετούνται κομμάτια και μέρος των 27 χιλιομέτρων που θα κατασκευαστούν συνολικά για τον αποτρεπτικό φράχτη, υπάρχει αυξημένη στρατιωτική παρουσία στο τουρκικό έδαφος.

Οι γείτονές μας παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τις εργασίες της ελληνικής πλευράς, αλλά δεν καταφέρνουν αρκετές φορές να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είτε χρησιμοποιούν σειρήνες για να προκαλέσουν εκκωφαντικό θόρυβο, είτε φτάνουν σε χειρότερο σημείο.

Συγκεκριμένα, με ορισμένα μεγάφωνα που έχουν τοποθετήσει βρίζουν τους Ελληνες που βρίσκονται από την άλλη μεριά των συνόρων και μάλιστα με τη γνωστή ελληνική λέξη.

Εντατικές εργασίες
Δηλαδή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όπως λένε στρατιώτες και αστυνομικοί που βρίσκονται στην ελληνική πλευρά, η φράση: «Μ… Ελληνες» πάει σύννεφο και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά από τους Τούρκους.

Οσον αφορά αυτόν καθ’ εαυτόν τον φράχτη, φτάνουν συνεχώς τα έτοιμα κομμάτια που κατασκευάζονται σε ελληνικά εργοστάσια και αμέσως τα συνεργεία των τεσσάρων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών που έχουν αναλάβει το έργο, με τη χρησιμοποίηση υπεργολάβων από την περιοχή του Εβρου, αφού πρώτα φτιάχνουν τις βασικές εργασίες με τσιμέντο και δυνατούς σιδερένιους πασσάλους, τα τοποθετούν έτσι ώστε μεγάλο τμήμα του φράχτη να έχει κατασκευαστεί ακόμα και πριν τη λήξη του 2020.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Β. Μακεδονία: 59 νεκροί από την φωτιά σε κέντρο διασκέδασης – Εγκαυματίες μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη
16 Μαρτίου, 2025
Υεμένη: Η Ρωσία καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν τις επιθέσεις
16 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει αν θέλει ανάπτυξη ειρηνευτικών δυνάμεων στο έδαφός της»
16 Μαρτίου, 2025
Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν
16 Μαρτίου, 2025
Σάλος στη Γαλλία με παίκτρια ποδοσφαίρου που είπε πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία
16 Μαρτίου, 2025
Ο Σι Τζινπίνγκ δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες
16 Μαρτίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»
16 Μαρτίου, 2025
Μαρινάκης για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s: «Η αντιπολίτευση την υποδέχτηκε με μικροψυχία»
16 Μαρτίου, 2025
Εκκλησία Αλβανίας: Εξελέγη νέος Αρχιεπίσκοπος ο Μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης
16 Μαρτίου, 2025
Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονος που έκανε «βουτιά» από τα Ενετικά Τείχη
16 Μαρτίου, 2025