Displaced Palestinians gather in the yard of a school hit by an Israeli strike in Gaza City on August 10, 2024, that killed more than 90 people. (Photo by Omar AL-QATTAA / AFP)

Μ. Ανατολή: Αναφορές για πάνω από 100 νεκρούς από το χτύπημα του Ισραήλ – Φόβοι κλιμάκωσης υπό τις απειλές των Φρουρών της Επανάστασης

Η Μέση Ανατολή φλέγεται για ένα ακόμη 24ωρο και η αγωνία στη διεθνή κοινότητα κλιμακώνεται την ώρα που το δράμα των αμάχων Παλαιστινίων στον παλαιστινιακό θύλακα συνεχίζεται όπως και η αγωνία για τους Ισραηλινούς ομήρους.

Στη Λωρίδα της Γάζας, δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν, ύστερα από ισραηλινή επιδρομή σε σχολείο όπου είχαν βρει καταφύγιο Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε «κέντρο διοίκησης» της Χαμάς και αμφισβητεί τον απολογισμό που ανακοίνωσε η παλαιστινιακή οργάνωση.

Για σφαγή αμάχων στον παλαιστινιακό θύλακα κάνει λόγο η Χαμάς ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις από την Αίγυπτο, την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την προαναγγελθείσα απάντηση του Ιράν προς το Ισραήλ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας αρχίζει την εκστρατεία της εαρινής επιστράτευσης για 160.000 νεαρούς νεοσύλλεκτους
31 Μαρτίου, 2025
Ο Όλιβερ Στόουν θα καταθέσει για τη δολοφονία Κένεντι
31 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο αρχαιολόγος Γεώργιος Σ. Κορρές
31 Μαρτίου, 2025
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 2.500 εποχικούς πυροσβέστες
31 Μαρτίου, 2025
Στη φυλακή άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης στην Κάλυμνο
31 Μαρτίου, 2025
Εύβοια: Συνελήφθη ο άνδρας που παρενόχλησε 11χρονη
31 Μαρτίου, 2025
Φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη
31 Μαρτίου, 2025
Πολωνία: Συμφωνία-μαμούθ ύψους 2 δισ. ευρώ με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη της αεράμυνας με Patriot
31 Μαρτίου, 2025
Σάλος με τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη και Παπούλια
31 Μαρτίου, 2025
Μασκ: Έλεγχος στα μέλη του Κογκρέσου που πλούτισαν περιέργως
31 Μαρτίου, 2025