Μ. Χρυσοχοΐδης προς ΣΥΡΙΖΑ – «Και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών»

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών», δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ερωτά «αν συνεχίζει ο υπουργός να επιτελεί τα καθήκοντά του» σημειώνοντας ότι «είναι εξαφανισμένος».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε:

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, υποστήριζε πως «τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά».

Η Κουμουνδούρου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος».

Και ρωτούσε: «Αναρωτιόμαστε, συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;».

Σημειώνεται ότι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις φωτιές, γίνεται εν μέσω έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών, περί ενδεχόμενης «απομάκρυνσης» του κ. Χρυσοχοΐδη, σε έναν ανασχηματισμό που, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως να μην αργήσει.

Επιπλέον, η Φώφη Γεννηματά ήταν η πρώτη που ζήτησε την απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Νίκου Χαρδαλιά, για την «αποτυχία» διαχείρισης των πυρκαγιών.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Δήμητρα Ζωή
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βαριά σωματική βλάβη στους τρεις 17χρονους για τον ξυλοδαρμό συνομήλικου τους στην αυλή σχολείου
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος που φέρεται να εξέδιδε την σύντροφό του παρά την θέληση της
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Τρόμος για 31χρονη στη Θεσσαλονίκη – Της ξήλωσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητό της, την απείλησε και όρμησε να τη φιλήσει
25 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός – Τσατραφύλλιας: Χιόνια και κρύο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Υψηλές θερμοκρασίες και βροχές αυτή την εβδομάδα
25 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: «Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής ούτε επιβεβαιώνει ούτε αποκλείει εγκληματική ενέργεια»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Δίκη Καργιώτη: Ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Tέλος στις φωτοτυπίες, ταυτοποίηση μέσω gov.gr – Τι είπε για Προσωπικό Αριθμό, πατίνια και MyStreet
25 Φεβρουαρίου, 2025
Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας – Αντιπρόταση για τα ορυκτά ετοιμάζει η ΕΕ
25 Φεβρουαρίου, 2025