Μ. Χρυσοχοΐδης για δολοφονία 28χρονης: Είμαι συντετριμμένος – Όλα θα έρθουν στο φως, γίνεται έρευνα σε βάθος

Συντετριμμένος από τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων δήλωσε πως είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τονίζοντας πως «όλα θα ερθουν στο φως, γίνεται έρευνα σε βάθος».

Η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη
«Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου, όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε.

Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή.

Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές, αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό, χωρίς να αποκρύπτει τίποτα. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».