Μ.Γκάγκα – ΕΕ: Η αλληλεγγύη είναι ο τρόπος για να λύνουμε προβλήματα

H αλληλεγγύη είναι ο τρόπος να λύνουμε τα προβλήματα τόνισε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα προσερχόμενη στο Συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι που θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε στην Ευρώπη: Να δρούμε σαν ένα».

Ειδικότερα, η Μίνα Γκάγκα σημείωσε: «Η πανδημία έδειξε σε όλους μας ότι δουλεύοντας μαζί, συνεργαζόμενοι και δείχνοντας αλληλεγγύη είναι ο τρόπος για να λύνουμε προβλήματα. Αυτό πετύχαμε με τα εμβόλια και αυτό είναι που θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε στην Ευρώπη: Να δρούμε σαν ένα. Για αυτό είμαστε εδώ.

Είμαστε εδώ επειδή θέλουμε να δουλέψουμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη φαρμάκων και να δουλέψουμε μαζί για να έχουμε τα εμβόλια που όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες χρειάζονται καθώς και την ποιότητα και την ισότητα στην φροντίδα και όλα όσα χρειάζονται οι ευρωπαίοι πολίτες.

Για το λόγο αυτό είμαστε εδώ, για να συνεργαστούμε όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για μια ενωμένη Ευρώπη που δρα σαν ένα και προστατεύει όλους τους πολίτες της».

-Ad-