M. Kαρυστιανού για X. Τριαντόπουλο: Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία

«Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης κατάλυση του Συντάγματος για όλα τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας» έγραψε σε ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων για τα Τέμπη.

Αναφερόμενη στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής που θα εξετάσει το μεσημέρι το αίτημα του πρώην υφυπουργού για να παραπεμφθεί απευθείας σε φυσικό δικαστή σχολίασε: «Ηθικός αυτουργός αυτής της ενσυνείδητης πράξης τους ο ίδιος ο ύποπτος και ελεγχόμενος, Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του, του και τους υπέδειξε τη στάση δειλίας, ντροπής και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα και για να αποφύγουν τους μάρτυρες και τις ατράνταχτες σε βάρος τους αποδείξεις».

Παράλληλα, όπως επισημαίνει η κα Καρυστιανού στην ανάρτησή της στο Χ, «κάθε πράξη και παράλειψη των υπευθύνων που θα υποπέσουν σε κατάχρηση της εξουσίας τους, προδίδοντας το ίδιο το Σύνταγμα και τον Λαό, θα καταγγελθεί για παραβίαση του Συνταγματικού & Ποινικού Δικαίου, ως και των Ευρωπαϊκών Επιταγών για τήρηση των αρχών του Κράτους Δικαίου».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τσολάκη: Δεν θεωρώ φόνισσα μια γυναίκα που θα προβεί σε άμβλωση
20 Μαρτίου, 2025
«Με αδιαφάνεια και χαριστικές ρυθμίσεις δεν έρχεται η πράσινη μετάβαση» – Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
20 Μαρτίου, 2025
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι – Εντοπίστηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της
20 Μαρτίου, 2025
Τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη Μέση Ανατολή
20 Μαρτίου, 2025
Ρόδος: Συνελήφθησαν ο μηχανικός και ο εργολάβος για την κατάρρευση της σκαλωσιάς
20 Μαρτίου, 2025
Διαζύγιο για τη Sia μετά από δύο χρόνια γάμου
20 Μαρτίου, 2025
Ρωσία και ΗΠΑ θα συζητήσουν τη Δευτέρα για τη ναυσιπλοΐα στη Μαύρη Θάλασσα
20 Μαρτίου, 2025
Καναδάς: Στις 28 Απριλίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές
20 Μαρτίου, 2025
Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Χαμάς στη Γάζα
20 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία: Συνελήφθη ο δήμαρχος του Κότσανι μετά την τραγωδία με τους 59 νεκρούς
20 Μαρτίου, 2025