Μ. Κάτσης: Μετά το σάλο με την Palantir, έρχονται να καλύψουν τα νώτα τους εκ των υστέρων

Με ανάρτηση του στο Twitter ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, προχώρησε σε μία καταγγελία κατά του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι «με κατεπείγον νομοσχέδιο το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, φέρνουν ρυθμιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων στην επιτήρηση της πανδημίας. 10 μήνες μετά και με τη συμφωνία με την εταιρεία data mining Palantir σε ισχύ και εν κρυπτώ!»

Και συνεχίζει: «Δηλαδή τόσο καιρό τόσο καιρό μας αφήσατε διάτρητους; Τι κάνατε 10 μήνες τώρα; Έρχονται μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση Palantir να καλύψουν εκ των υστέρων τα νώτα τους. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και δεν θα ανεχθούν παιχνίδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη με πρόσχημα την Υγεία».

«63 βουλευτές ζητήσαμε να φέρετε ΑΜΕΣΑ την σύμβαση με την Palantir που κρατούσατε κρυφή στη Βουλή. Απαντήστε ΔΗΜΟΣΙΩΣ με στοιχεία σε όλα τα ερωτήματα. Οι πολίτες δεν θα ανεχθούν τη μίξη Ορμπανισμού και Τραμπισμού a la Greca!» καταλήγει ο Μάριος Κάτσης.