Μ. Κάτσης: Ποιος έδωσε εντολή να ανέβουν τα σκίτσα;

Ο βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, σχολίασε την απάντηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε ερώτηση 61 βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με τα σκίτσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα gov.gr.

Ο Μάριος Κάτσης, αρχικά, παραθέτει στο Twitter την απάντηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχολιάζοντας πως η απάντηση του Υπουργείου ήταν «δεν το διαχειρίζομαι εγώ, δεν ξέρω τίποτα, δεν μπλέκω».

Παράλληλα, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνει τα «βέλη» του προς τον αρμόδιο Υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά και τον πρωθυπουργό. Ειδικότερα ο κ. Κάτσης αναφέρει: «Στη Βουλή ο κ. Πιερρακάκης “έδειξε” την Προεδρία της Κυβέρνησης ως υπεύθυνη που θα μας απαντήσει. Γιατί δεν διαβιβάσατε την ερώτηση αρμοδίως κ. Υπουργέ; Έπεσε σύρμα από Mαξίμου; Ξέρετε κάτι κ. Σκέρτσο;
Στο επιτελικό κράτος φταίει ένας, ο παντοδύναμος Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει, ζητώντας, από τον υφυπουργό παρά των Πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, να απαντήσει αν «έδωσε εντολή εκ μέρους της Προεδρίας να ανέβουν τα σκίτσα; Ιδού η Ρόδος…».