«Μ.Μ.Ε. την Άδειά Σας»: Ο Νίκος Παππάς μιλά για το βιβλίο του, αλλά και για το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στον Κώστα Βαξεβάνη και το Doc + Δέος του Documento TV για το βιβλίο του «Μ.Μ.Ε. την Άδειά Σας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Θεμέλιο/Σύγχρονη Πολιτική», αλλά και για το Ειδικό Δικαστήριο.

«Η μεγαλύτερη δικαίωση μετά από όλα αυτά, είναι πως ο δικός μας νόμος για τις άδειες είναι σε ισχύ. Οι ανοησίες που ακούγονταν όταν πηγαίναμε να εφαρμόσουμε το νόμο, έχουν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Θυμάμαι τον κύριο Μητσοτάκη, να λέει τότε στη Βουλή ότι “πρέπει να κάνουμε άπειρα κανάλια”. Και ρωτώ το εξής απλό γιατί δεν το έκανε αυτό εκείνος σε αυτά τα χρόνια που κυβερνά;», είπε αρχικά ο κ. Παππάς.

Μιλώντας για το βιβλίο του τόνισε πως «καταγράφουμε με πληρότητα το έργο που συντελέστηκε και κάνουμε μια αποτίμηση στην οποία περιγράφονται και οι απαρχές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και το τι συνέβη στη δημόσια τηλεόραση».

Σχολιάζοντας το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «είναι γεμάτο αξιολογήσεις καθαρά πολιτικές. Η προσπάθεια της εισαγγελέως κυρίας Κλάπα, η οποία συνέγραψε 60 σελίδες ημερησίως, έχει αξία μόνο ως ένα χρησιμοποιημένο προεκλογικό φυλλάδιο της Νέας Δημοκρατίας».

«Δείτε το πριν το κατεβάσουν»

Σε ανάρτηση του στο Facebook, σχετικά με τη συνέντευξη, ο Νίκος Παππάς αναφέρει:

Συζήτηση με τον Κώστα Βαξεβάνη για το βιβλίο μου, «Μ.Μ.Ε. την άδεια σας», για όσα συνέβησαν την περίοδο της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, για όσα γίνονται σήμερα και για όσα θα έρθουν αύριο.

Τι άλλο να περιγράψεις για μια κουβέντα με τον Κ. Βαξεβάνη;

Τίποτα. Απλά, «δείτε το πριν το κατεβάσουν»

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη το Νίκου Παππά στον Κώστα Βαξεβάνη: