Μ. Βορίδης: «Φάτε και πιείτε στην υγειά του Καμμένου»

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η «επεισοδιακή» κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στην εκδήλωση είπε πως επρόκειτο για την «ελάχιστη προσφορά του Υπουργείου προς τους ανθρώπους του που εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Παράλληλα επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αντιδράσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κόστος της εκδήλωσης, τονίζοντας σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ότι «ανήγαγαν σε μείζον πολιτικό ζήτημα μία εορταστική εκδήλωση». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είπε στους «παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου».

«Δεν έπιασε τόπο το κλίμα μιζέριας που επιχείρησε να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε μία επίδειξη μικροπολιτικής σκοπιμότητας βγαλμένης από τα χρόνια που η προπαγάνδα και η λασπολογία υπερτερούσαν της λογικής, στοχοποίησε την πρωτοβουλία Βορίδη να πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής πίτας προς τιμήν των 750 εργαζόμενων του υπουργείου και των οικογενειών τους» τόνισαν ακόμη οι ίδιες πηγές.