Μαχαιρίτσας: Η αποκάλυψη του Ζουγανέλη για την υγεία του

«Τρία ή τέσσερα bypass» είχε κάνει στο παρελθόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Τον παρακολουθούσε ο γιατρός του και γενικά ήταν καλά» ανέφερε ο τραγουδιστής σημειώνοντας: «Βέβαια, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κάνει η καρδιά όταν έχει κουραστεί στο παρελθόν από μία εγχείρηση».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ο συγκλονισμένος με τον αναπάντεχο θάνατο του αγαπημένου τραγουδοποιού και καλού του φίλου.

«Η απώλεια είναι τεράστια. Εγώ νιώθω ότι κάποια χρώματα από τη ζωή μου έσβησαν. Ήταν ένα σοκ αυτή η βίαιη αποχώρηση» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Λαυρέντης δεν τελείωσε. Ο Λαυρέντης ενδεχομένως μόλις άρχισε. Δυστυχώς, εμείς οι νεοέλληνες αντιλαμβανόμαστε το ειδικό βάρος των ανθρώπων περισσότερο όταν φεύγουν από τη ζωή παρά όταν υπάρχουν σε αυτήν».

Μάλιστα, μιλώντας με πολύ γλυκά λόγια για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, δε δίστασε να αποκαλύψει και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Το χαμόγελό του ήταν συνεχώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Μονίμως πατούσε στη γη με μια διάθεση για να απογειωθεί. Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος που σε αγκάλιαζε και σε έχωνε μέσα στην αγκαλιά του» ανέφερε.

«Τον απασχολούσε πάρα πολύ η ομορφιά της καθημερινότητας. Δεν ήταν δογματικός, αγαπούσε πολύ τον άνθρωπο. Η μουσική, τα τραγούδια του Λαυρέντη ένωναν τους ανθρώπους και αυτό το έκανε συνειδητά. Ήταν ταπεινός. Ιδιαίτερα σεμνός και αγαπούσε πολύ τη ζωή. Δεν είχε καμία έπαρση» τόνισε.