Μαχαίρωμα Αμαλιάδα- 15χρονος: «Κάποιοι που τον έβλεπαν μου είπαν “πρόσεχε”»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 15χρονου μαθητή που μαχαιρώθηκε από τον συμμαθητή του στην Αμαλιάδα. Ο νεαρός μίλησε παρουσία του δικηγόρου του στην εκπομπή “Μαζί σου την Κυριακή”.

«Ήμουν με την παρέα μου στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Κάποιοι που τον έβλεπαν να έρχεται μου είπαν “πρόσεχε”.

Τότε εγώ γύρισα το κεφάλι μου αριστερά και τον είδα να προσπαθεί να με μαχαιρώσει στο πρόσωπο. Σήκωσα το χέρι μου και με βρήκε κάτω από τον αγκώνα. Μετά μου έριξε μία στην πλάτη κι έφυγε τρέχοντας» περιέγραψε χαρακτηριστικά ο 15χρονος μαθητής και πρόσθεσε:

«Το είχε κάνει ξανά, πριν λίγο καιρό σε παιδί, τον είχε μαχαιρώσει στο χέρι».

«Πιο παλιά, η παρέα του ήθελε να με βάλει στη δική τους ομάδα. Μιλάμε για αθλητική ομάδα. Εγώ δεν ήθελα να μπω και από τότε άρχισε να με απειλεί ότι θα με μαχαιρώσει. Μου είχε πετάξει και ένα ξύλο χωρίς ευτυχώς να με πετύχει», κατέληξε ο 15χρονος.

Η μητέρα του 15χρονου ανέφερε: «στέλνω το παιδί στο σχολείο για να εμπλουτιστεί με γνώσεις και να μου έρχεται μαχαιρωμένο;» και παράλληλα έδειξε στην κάμερα το ματωμένο μπουφάν του γιου της.