Μαχαίρωσαν αστυνομικό

Δύο αδέλφια φέρεται να τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έξω από εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.

Η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται στο κατάστημα, διαπληκτίστηκε με έναν εκ των δύο ανδρών για μια θέση στάθμευσης. Τότε ο αστυνομικός ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιο που προηγήθηκε με τη σύζυγό του.

Εκείνοι ωστόσο «απάντησαν» με απειλές, ενώ ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα , κάτω από τα πλευρά και στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο αφού η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι από πλευράς του υποστηρίζουν ότι εκείνοι είναι τα «θύματα» της υπόθεσης αφού κατά τη συμπλοκή ο αστυνομικός άσκησε βία, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να πέσει στο έδαφος. Όπως υποστηρίζουν δε, στο σημείο της πτώσης υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου, το οποίο και άρπαξε ο δράστης για να αμυνθεί.

Οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr

-Ad-