«Μάχη» Μπογδάνου – Βέττα: «Βάζετε πλάτη στον Ερντογάν» – «Είσαι ανόητο πολιτικό ον»

Άγρια κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί, Τρίτη, μεταξύ βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα.

Αφορμή της κόντρας που είχαν στο πλατό του ΣΚΑΪ, ήταν τα γεγονότα στον Έβρο και τα fake news της Τουρκίας.

Ο κ. Μπογδάνος είπε πως «σε αυτή την εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης, συμμέτοχο είναι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκδηλώνεται διαδικτυακά και ακτιβιστικά».

«Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, βάζουν πλάτη στον Έρντογαν και πάνε κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Δεν είναι αυτή η αριστερά του Κύρκου, του Θεοδωράκη, ακόμα και του Παπανδρέου», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι «δούρειος ίππος του Ερντογάν στην Ελλάδα».

Οι κατηγορίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Βέττα, ο οποίος είπε ότι «έχουμε μια σοβαρή ΝΔ που εκπροσωπείται από τον κ. Συρίγο (σ.σ. ήταν παρών στο πάνελ) και μια ασόβαρη και διχαστική ΝΔ που εκπροσωπείται από τον κ. Μπογδάνο».

«Τον καταγγέλλω ως γελοίο και ανώριμο και τυχοδιώκτη πολιτικά, διχαστικό και επικίνδυνο για τη χώρα. Είναι ένα γελοίο και ανόητο πολιτικό ον», πρόσθεσε και τον χαρακτήρισε «πολιτικό απόπατο, βόθρο της ΝΔ».