«Μάχη» Σαρακιώτη-Γεωργιάδη: «Άσε τις πίτες, κοίτα την α’ κατοικία», «Παιδί μου, είσαι ψεύτης» (vid)

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε χθες, Κυριακή (26/1), ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης, σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο αναπτυξιακό συνέδριο Θεσσαλονίκης στο οποίο βρέθηκε, τόνισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, γιατί χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Νίκης είχε τόσο πολύ κόσμο στην ομιλία που κάναμε με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, κύριο Μαρινάκη για την βασιλόπιτα, που σταμάτησε η κυκλοφορία στην κεντρική Λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Τότε, ο κ. Σαρακιώτης πήρε τον λόγο για να πει χαρακτηριστικά στον Υπουργό: «Βελτιώστε τους νόμους να μη χάσει ο κόσμος τα σπίτια του και αφήστε τις πίτες, είστε Υπουργός. Δουλέψτε και αφήστε τις πίτες.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε και πάλι ο Υπουργός Ανάπτυξης ο οποίος σημείωσε πως «ο κ. Σαρακιώτης έχει ψηφίσει νόμο να χάνει ο κόσμος τα σπίτια του από 1η Ιανουαρίου του 2020» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι «ψηφίσαμε δεκάδες νόμους για να σώσουμε τα σπίτια».

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον κ. Σαρακιώτη είπε: «Εσύ προσωπικά παιδί μου, έχεις ψηφίσει να χάνει ο κόσμος του σπίτι του. Καταλάβατε γιατί ψεύτες μιλάμε; Ψέυτες και υποκριτές».

Δείτε το βίντεο: