Mad Clip: Ανατροπή με το τροχαίο; Ψάχνουν παντού το λευκό «Audi» που περνούσε τη στιγμή του δυστυχήματος

Τραγική κατάληξη είχε το αυτοκινητιστικό στο οποίο ενεπλάκη ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip, καθώς ο 34χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό», σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σοκ και θλίψη για το χαμογελαστό παιδί της τραπ σκηνής…ο Madclip…κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα μετά από φρικτό τροχαίο με το αυτοκίνητο του..

Ήταν 2:30 τα ξημερώματα… όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να καρφωθεί με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας στη Βουλιαγμένη…Οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του Mad Clip διήρκησαν δύο ώρες…αμέσως μετά διακομίσθηκε στον ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Λίγη ώρα πριν από το θανάσιμο τροχαίο..Ο Madclip τραγουδούσε μαζί με την στενή συνεργάτη του Ελένη Φουρείρα σε γαμήλιο πάρτι φίλου τους…

Κανεις δεν περιμενε το τραγικό συμβάν που έγινε…

Ο Πήτερ γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.. το τραγούδι και συγκεκριμένα η trap, αποτέλεσε το διαβατήριό του για το πέρασμα στον λαμπερό κόσμο που με τόσο πάθος ονειρευόταν…

Συνεργάστηκε με πάρα πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της εγχώριας σκηνής, όπως η Ελένη φουρείρα, η Josephine αλλα και με καλλιτέχνες στο χώρο της trap σκηνής.

Η θλίψη που άφηνει πίσω το χαμογελαστό παιδί της Trap είναι πραγματικά ανείπωτη σε φίλους και συνεργάτες.

Θρίλερ με το τροχαίο – Ψάχνουν παντού το λευκό «Audi»

Ένα λευκό Audi R8 που φέρεται να πέρασε από το σημείο τη στιγμή που η μαύρη Porsche του Mad Clip έχανε τον έλεγχο και σε μια τρελή πορεία “έσκαγε” στην κολόνα, αναζητούν, σύμφωνα με το protothema.gr, οι Αρχές προκειμένου να δουν αν και ποια εμπλοκή έχει στο θανατηφόρο δυστύχημα της παραλιακής. Ένα ενδεχόμενο που ανατρέπει την υπόθεση και δημιουργεί νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος. Μέχρι στιγμής, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο super car δεν έχει εντοπιστεί αν και έχει δοθεί σήμα σε όλα τα περιπολικά για τον εντοπισμό του.

«Έφυγε» με 150 χλμ – Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο «έφυγε» από το δρόμο και με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, καρφώθηκε σε μια κολώνα, «δίπλωσε», με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο γνωστός καλλιτέχνης.

Βίντεο και μαρτυρίες

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Παράλληλα, η έρευνα της Τροχαίας επικεντρώνεται στα οχήματα που βρίσκονταν μπροστά και πίσω από το πολυτελές αυτοκίνητο του Mad Clip, προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει υπαιτιότητα (είτε έμμεση είτε άμεση) άλλου οδηγού στο δυστύχημα. Τέλος, υπάρχουν ήδη βασικές μαρτυρίες πολιτών που είδαν πως έγινε το δυστύχημα. Οι μαρτυρίες αυτές θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Φωτογραφίες από το σημείο:

Η τραγική ειρωνεία – Σε γάμο, λίγες ώρες πριν το μοιραίο

Τα τελευταία story που ανέβασε στο instagram ο Mad Clip, ήταν το βράδυ της Τετάρτης από το γάμο του Γιώργου Μπενουδάκη.

Στο γάμο ήταν πολλά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας. Ο Γιώγος Μπενουδάκης ήταν ο σκηνoθέτης του τελευταίου video clip του Mad Clip, για το τραγούδι «Mporei» που ερμήνευσε με την Ελένη Φουρέιρα.